| 🚚 Livrare GRATUITA la comenzile peste 500 lei |

#ReÈ›ete - Blogul pasionaÈ›ilor de cofetărie È™i patiserie

 

JOFFRE CAKE CU PORTOCALE
JOFFRE CAKE CU PORTOCALE
BLAT GENOISE CHOCO 150g Apa 30g Oua intregi - la temperatura camerei 100g Mixați toate ingredientele timp de 10 minute, folosind telul pe viteza medie. Turnați compoziția ı̂n tava prevăzută cu hârtie de copt, la o grosime de 3 mm și coaceți 5-6 minute la 200°C, cu trapa ı̂nchisă Lăsați să se răcească și acoperiți cu folie de plastic pentru a evita uscarea si păstrați la frigider până... Citeste mai mult
TORTA ARLECCHINO
TORTA ARLECCHINO
DESCRIERE Tartă modernă cu lămâie, migdale È™i vanilie. Dozaj pentru 2 tarte pătrate de 15x15 cm. ALUAT FRAGED PASTA FROLLA 500g Unt 82% grăsime 175g Ouă întregi 50g Făină de migdale 50g FrământaÈ›i TOP FROLLA cu untul, adăugaÈ›i ouăle unul câte unul apoi făina cernută. AmestecaÈ›i bine până la omogenizarea completă a compoziÈ›iei. DaÈ›i la răcit. Întinde-È›i aluatul de 2mm È™i lăsaÈ›i... Citeste mai mult
ECLER CU CARAMEL SÄ‚RAT
ECLER CU CARAMEL SÄ‚RAT
ECLER DELICHOUX 250g Apă (50-55°C) 400g ÎncălziÈ›i apa până ajunge la 50-55°C, în mixerul planetar cu paletă adăugaÈ›i apa împreună cu DELICHOUX È™i amestecaÈ›i pentru 15 minute la viteză medie-maximă. LăsaÈ›i compoziÈ›ia la odihnit pentru 10 minute apoi turnaÈ›i compoziÈ›ia cu ajutorul unui poÈ™ pe covoraÈ™e de silicon. CoaceÈ›i bignè-ul cu craquelin-ul în cuptorul ventilat la 190°C... Citeste mai mult
FLOWER POT - BAKED ALASKA
FLOWER POT - BAKED ALASKA
BISCUIT CU L Ä‚MÂIE SAU LIME AVOLETTA 550g Făină tip 0 50g Amidon de porumb 50g VIGOR BAKING 4g AlbuÈ™uri 370g Iaurt 82% - topit (la temperatura mică) 120g Sare 3g Lime sau lămâie 2g CombinaÈ›i ingredientele uscate, adăugaÈ›i albuÈ™urile È™i amestecaÈ›i uÈ™or de mână, adăugaÈ›i È™i untul topit È™i amestecaÈ›i bine. ÎntindeÈ›i compoziÈ›ia obÈ›inută pe o tavă cu hârtie de copt È™i coaceÈ›i... Citeste mai mult
SEMIFREDDO
SEMIFREDDO
INSERÈšIE FIZZY JOYCREAM FRIZZZI POP PINK 100g PuneÈ›i JOYCREAM FRIZZZI POP PINK într-o formă de silicon cu diametrul de 12cm È™i daÈ›i la È™oc frig sau congelator până la congelarea completă. SEMIFREDDO CU IAURT FriÈ™că 35% 200g TENDER MIX 75g Apă 70g JOYGELATO YOGURT 15g AmestecaÈ›i toate ingredientele într-un mixer planetar cu tel până la obÈ›inerea unei spume. SEMIFREDDO CU CÄ‚PȘUNI... Citeste mai mult

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!