În perioada 30.04-06.05 nu se vor face livrări. Ultimele comenzi se vor procesa și expedia LUNI 29.04 până la ora 14:00. Vă mulțumim pentru înțelegere! Cin Grup vă urează Paște Fericit! 🐇🐣

#Rețete - Blogul pasionaților de cofetărie și patiserie

 

JOFFRE CAKE CU PORTOCALE
JOFFRE CAKE CU PORTOCALE
BLAT GENOISE CHOCO 150g Apa 30g Oua intregi - la temperatura camerei 100g Mixați toate ingredientele timp de 10 minute, folosind telul pe viteza medie. Turnați compoziția ı̂n tava prevăzută cu hârtie de copt, la o grosime de 3 mm și coaceți 5-6 minute la 200°C, cu trapa ı̂nchisă Lăsați să se răcească și acoperiți cu folie de plastic pentru a evita uscarea si păstrați la frigider până... Citeste mai mult
TORTA ARLECCHINO
TORTA ARLECCHINO
DESCRIERE Tartă modernă cu lămâie, migdale și vanilie. Dozaj pentru 2 tarte pătrate de 15x15 cm. ALUAT FRAGED PASTA FROLLA 500g Unt 82% grăsime 175g Ouă întregi 50g Făină de migdale 50g Frământați TOP FROLLA cu untul, adăugați ouăle unul câte unul apoi făina cernută. Amestecați bine până la omogenizarea completă a compoziției. Dați la răcit. Întinde-ți aluatul de 2mm și lăsați... Citeste mai mult
ECLER CU CARAMEL SĂRAT
ECLER CU CARAMEL SĂRAT
ECLER DELICHOUX 250g Apă (50-55°C) 400g Încălziți apa până ajunge la 50-55°C, în mixerul planetar cu paletă adăugați apa împreună cu DELICHOUX și amestecați pentru 15 minute la viteză medie-maximă. Lăsați compoziția la odihnit pentru 10 minute apoi turnați compoziția cu ajutorul unui poș pe covorașe de silicon. Coaceți bignè-ul cu craquelin-ul în cuptorul ventilat la 190°C... Citeste mai mult
FLOWER POT - BAKED ALASKA
FLOWER POT - BAKED ALASKA
BISCUIT CU L ĂMÂIE SAU LIME AVOLETTA 550g Făină tip 0 50g Amidon de porumb 50g VIGOR BAKING 4g Albușuri 370g Iaurt 82% - topit (la temperatura mică) 120g Sare 3g Lime sau lămâie 2g Combinați ingredientele uscate, adăugați albușurile și amestecați ușor de mână, adăugați și untul topit și amestecați bine. Întindeți compoziția obținută pe o tavă cu hârtie de copt și coaceți... Citeste mai mult
SEMIFREDDO
SEMIFREDDO
INSERȚIE FIZZY JOYCREAM FRIZZZI POP PINK 100g Puneți JOYCREAM FRIZZZI POP PINK într-o formă de silicon cu diametrul de 12cm și dați la șoc frig sau congelator până la congelarea completă. SEMIFREDDO CU IAURT Frișcă 35% 200g TENDER MIX 75g Apă 70g JOYGELATO YOGURT 15g Amestecați toate ingredientele într-un mixer planetar cu tel până la obținerea unei spume. SEMIFREDDO CU CĂPȘUNI... Citeste mai mult

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!