FLOWER POT - BAKED ALASKA

FLOWER POT - BAKED ALASKA

BISCUIT CU LĂMÂIE SAU LIME
 
AVOLETTA 550g
Făină tip 0 50g
Amidon de porumb 50g
VIGOR BAKING 4g
Albușuri  370g
Iaurt 82% - topit (la temperatura mică) 120g
Sare 3g
Lime sau lămâie 2g
 
Combinați ingredientele uscate, adăugați albușurile și amestecați ușor de mână, adăugați și untul topit și amestecați bine. Întindeți compoziția obținută pe o tavă cu hârtie de copt și coaceți la 180-190°C în cuptor, cu trapa de ventilație închisă, pentru 8-10 minute.
Într-un mixer planetar cu tel puneți ouăle, zahărul, siropul de zahăr invertit și făina de migdale. Când este gata compoziția adăugați făina cernută și zeama de lămâie sau lime și amestecați ușor. Într-un final adăugați și untul topit.
În formele de silicon puțin unse se adaugă compoziția și se bagă la cuptor la 160-165°C în cuptorul ventilat pentru 10-12 minute. După coacere puneți în șoc frig sau în congelator până la înghețarea completă, apoi scoateți din forme. Acoperiți și băgați la frigider până la utilizare.

INSERTIE DE MANGO
 
FRUTTIDOR MANGO 200g

MOUSSE DE FRISCĂ
 
Frișcă 35%   500g
Apă   100g
LILLY NEUTRO   100g

În mixerul planetar puneți frișca proaspătă, apa și LILLY NEUTRO. Lăsați până obțineți o consistență semi batută. Puneți compoziția într-un sac poș.
SIROP PENTRU BISCUIT
 
Apă   250g
Zahăr granulat    250g
Coajă de lime răzuită 1g
JOYPASTE VANIGLIA MADAGASCAR 10g

Puneți la fiert apa cu zahărul, o dată ajunsă la 40°C adăugați coaja de lămâie și JOYPASTE VANIGLIA MADAGASCAR.
BEZEA ITALIANĂ
 
TOP MERINGUE   335g
Apă  235g

Amestecați în mixerul planetar apa și TOP MERINGUE pentru 6/7 minute la o viteză medie/înaltă.
COMPOZITIA FINALĂ
 
Puneți în FLOWER POT BLUE DOBLA un strat de semifreddo cu vanilie. Însiropați o bucată de biscuite cu siropul de lime cu vanilie. Deasupra puneți un strat de inserție de mango. Puneți un alt strat de biscuite însiropat. Deasupra puneți crema semifreddo de vanilie lăsând 3-4 mm de la marginea FLOWER POT-ului. Cu ajutorul unui sac poș puneți bezeaua italiană și cu un arzător caramelizați puțin. Decorați opțional cu FLOWER WHITE și PEACH BLOSSOM LIGHT PINK DOBLA.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!