| 🚚 Livrare GRATUITA la comenzile peste 500 LEI |

FLOWER POT - BAKED ALASKA

FLOWER POT - BAKED ALASKA

BISCUIT CU LÄ‚MÂIE SAU LIME
 
AVOLETTA 550g
Făină tip 0 50g
Amidon de porumb 50g
VIGOR BAKING 4g
AlbuÈ™uri  370g
Iaurt 82% - topit (la temperatura mică) 120g
Sare 3g
Lime sau lămâie 2g
 
CombinaÈ›i ingredientele uscate, adăugaÈ›i albuÈ™urile È™i amestecaÈ›i uÈ™or de mână, adăugaÈ›i È™i untul topit È™i amestecaÈ›i bine. ÎntindeÈ›i compoziÈ›ia obÈ›inută pe o tavă cu hârtie de copt È™i coaceÈ›i la 180-190°C în cuptor, cu trapa de ventilaÈ›ie închisă, pentru 8-10 minute.
Într-un mixer planetar cu tel puneÈ›i ouăle, zahărul, siropul de zahăr invertit È™i făina de migdale. Când este gata compoziÈ›ia adăugaÈ›i făina cernută È™i zeama de lămâie sau lime È™i amestecaÈ›i uÈ™or. Într-un final adăugaÈ›i È™i untul topit.
În formele de silicon puÈ›in unse se adaugă compoziÈ›ia È™i se bagă la cuptor la 160-165°C în cuptorul ventilat pentru 10-12 minute. După coacere puneÈ›i în È™oc frig sau în congelator până la îngheÈ›area completă, apoi scoateÈ›i din forme. AcoperiÈ›i È™i băgaÈ›i la frigider până la utilizare.

INSERTIE DE MANGO
 
FRUTTIDOR MANGO 200g

MOUSSE DE FRISCÄ‚
 
FriÈ™că 35%   500g
Apă   100g
LILLY NEUTRO   100g

În mixerul planetar puneÈ›i friÈ™ca proaspătă, apa È™i LILLY NEUTRO. LăsaÈ›i până obÈ›ineÈ›i o consistență semi batută. PuneÈ›i compoziÈ›ia într-un sac poÈ™.
SIROP PENTRU BISCUIT
 
Apă   250g
Zahăr granulat    250g
Coajă de lime răzuită 1g
JOYPASTE VANIGLIA MADAGASCAR 10g

PuneÈ›i la fiert apa cu zahărul, o dată ajunsă la 40°C adăugaÈ›i coaja de lămâie È™i JOYPASTE VANIGLIA MADAGASCAR.
BEZEA ITALIANÄ‚
 
TOP MERINGUE   335g
Apă  235g

AmestecaÈ›i în mixerul planetar apa È™i TOP MERINGUE pentru 6/7 minute la o viteză medie/înaltă.
COMPOZITIA FINALÄ‚
 
PuneÈ›i în FLOWER POT BLUE DOBLA un strat de semifreddo cu vanilie. ÎnsiropaÈ›i o bucată de biscuite cu siropul de lime cu vanilie. Deasupra puneÈ›i un strat de inserÈ›ie de mango. PuneÈ›i un alt strat de biscuite însiropat. Deasupra puneÈ›i crema semifreddo de vanilie lăsând 3-4 mm de la marginea FLOWER POT-ului. Cu ajutorul unui sac poÈ™ puneÈ›i bezeaua italiană È™i cu un arzător caramelizaÈ›i puÈ›in. DecoraÈ›i opÈ›ional cu FLOWER WHITE È™i PEACH BLOSSOM LIGHT PINK DOBLA.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!