INSERȚIE FIZZY
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK | 100g |
Puneți JOYCREAM FRIZZZI POP PINK într-o formă de silicon cu diametrul de 12cm și dați la șoc frig sau congelator până la congelarea completă.
SEMIFREDDO CU IAURT
Frișcă 35% | 200g |
TENDER MIX | 75g |
Apă | 70g |
JOYGELATO YOGURT | 15g |
Amestecați toate ingredientele într-un mixer planetar cu tel până la obținerea unei spume.
SEMIFREDDO CU CĂPȘUNI
Frișcă 35% | 250g |
TENDER MIX | 60g |
JOYPASTE PASTRY FRAGOLA | 25g |
Amestecați toate ingredientele într-un mixer planetar cu tel până la obținerea unei spume.
GLAZURĂ
MIRROR FRAGOLA - topit la 45-50°C | cât este nevoie |
COMPOZIȚIA FINALĂ
Într-o formă de silicon cu diametrul de 16cm puneți 150g de semifreddo cu iaurt. Adăugați inserția cu ciocolată fizzy și acoperiți cu 150g de semifreddo cu căpșuni, deasupra acoperiți cu un disc de pandișpan și congelați complet. Apoi, scoateți din formă și glazurați cu MIRROR FRAGOLA. Decorați cu DOBLA: CURLS STRAWBERRY (cod: 48000), SPOTS PASTEL PINK (cod: 77228), MINI PEARL ASSORTMENT (cod: 77287).