Despre noi

Ne bucurăm că ți-ai făcut timp pentru a studia site-ul nostru și te invit să ne cunoaștem mai bine.

Cin Grup este importator și distribuitor de produse de cofetărie, patiserie și panificație.

Având o gamă largă de produse, putem veni în întâmpinarea clienților cu specialiștii noștri în domeniu, pentru a fi mai aproape de nevoile tale.

Formată dintr-o echipă dinamică, care activează pe piață de peste 14 ani, oferim o gamă largă de produse în continuă extindere unde calitatea produselor este pusă înainte de toate.

Oferim ingrediente, semipreparate și accesorii pentru industria dulciurilor și a panificației din România.

Cin Grup este distribuitor în centrul României avândui alături pe câțiva dintre producători de ingrediente premium: Irca, Modecor, Silikomart, FB, Vortella, Cesarin.

Cin Grup se diferențiază printr-o gamă largă de produse de calitate premium, inovația constantă și flexibilitatea în raport cu nevoile clienților.

Datorită încrederii clienților noștrii în produsele noastre am decis să comercializăm o parte din produsele noastre și în online.

În magazinul nostru regăsești o gamă largă de produse, de la materii prime până la decoruri si acesorii pentru torturi și prăjituri.

De asemenea am creat o pagină cu rețete special concepute pentru tine, unde vei regăsi rețete pentru torturi și prăjituri.


Dacă ți-am trezit curiozitatea te invităm să descoperi produsele noastre!