Despre noi

Ne bucurăm că ți-ai făcut timp pentru a studia site-ul nostru și te invit să ne cunoaștem mai bine.

Cin Grup este importator și distribuitor de produse de cofetărie, patiserie și panificație.

Având o gamă largă de produse, putem veni în întâmpinarea clienților cu specialiștii noștri în domeniu, pentru a fi mai aproape de nevoile tale.

Formată dintr-o echipă dinamică, care activează pe piață de peste 14 ani, oferim o gamă largă de produse în continuă extindere unde calitatea produselor este pusă înainte de toate.

Oferim ingrediente, semipreparate și accesorii pentru industria dulciurilor și a panificației din România.

Cin Grup este distribuitor în centrul României avândui alături pe câțiva dintre producători de ingrediente premium: Irca, Modecor, Silikomart, FB, Vortella, Cesarin.

Cin Grup se diferențiază printr-o gamă largă de produse de calitate premium, inovația constantă și flexibilitatea în raport cu nevoile clienților.

Datorită încrederii clienților noștrii în produsele noastre am decis să comercializăm o parte din produsele noastre și în online.

În magazinul nostru regăsești o gamă largă de produse, de la materii prime până la decoruri si acesorii pentru torturi și prăjituri.

De asemenea am creat o pagină cu rețete special concepute pentru tine, unde vei regăsi rețete pentru torturi și prăjituri.


Dacă ți-am trezit curiozitatea te invităm să descoperi produsele noastre!

Produsul este momentan Epuizat. Introdu adresa ta de email mai jos si te vom anunta imediat ce produsul este disponibil.
Nume
Email
Mesaj