În perioada 30.04-08.05 nu se vor face livrări. Ultimele comenzi se vor procesa și expedia LUNI 29.04 până la ora 14:00. Vă mulțumim pentru înțelegere! Cin Grup vă urează Paște Fericit! 🐇🐣

ECLER CU CARAMEL SĂRAT

ECLER CU CARAMEL SĂRAT

ECLER
 
DELICHOUX 250g
Apă (50-55°C) 400g

Încălziți apa până ajunge la 50-55°C, în mixerul planetar cu paletă adăugați apa împreună cu DELICHOUX și amestecați pentru 15 minute la viteză medie-maximă. Lăsați compoziția la odihnit pentru 10 minute apoi turnați compoziția cu ajutorul unui poș pe covorașe de silicon. Coaceți bignè-ul cu craquelin-ul în cuptorul ventilat la 190°C cu trapa de ventilație închisă, apoi dați la 175° pentru 15 minute cu trapa de ventilație deschisă.

CRAQUELIN
 
Făină albă 130g
AVOLETTA 80g
Zahăr brun 140g
Unt 82% grăsime 155g

Înmuiați untul în mixerul planetar cu paletă, apoi puneți făina, AVOLETTA și zahărul și amestecați până la obținerea unei compoziții asemănătoare aluatului fraged. Puneți compoziția între două foi de hârtie de copt sau silicon și întindeți de 3mm apoi dați la șoc frig sau congelator pentru aproximativ o oră sau două. Tăiați cu ajutorul unui cutter în formă de cerc (ulterior fiind puse deasupra bignè-ului înainte de coacere). Este posibilă colorarea aluatului cu coloranți hidrosolubili pudră.
INSERȚIE CROCANTĂ
 
PRALIN DELICRISP CARAMEL FLEUR DE SEL 50g

Încălziți PRALIN DELICRISP CARAMEL FLEUR DE SEL.
CREMA CARAMEL
 
CHOCOCREAM CARAMEL FLEUR DE SEL 150g
SOVRANA 25g
Lapte 250g
Ouă întregi 25g
Zahăr 50g
Unt 25g

Amestecați mix-ul SOVRANA cu o mică parte de lapte, ouăle întregi și zaharul. Completați cu laptele rămas și apoi fierbeți amestecând continuu, după ce a dat în clocot luați de pe foc, adăugați untul și amestecați. Acoperiți cu o folie de plastic și dați la frigider la răcit. Dupa ce s-a răcit adăugați CHOCOCREAM CARAMEL FLEUR DE SEL cu telul amestecați pentru a creea o cremă.
DECOR CARAMEL
 
TOFFEE DOR CARAMEL 100g
Frișcă naturală 50g

Mixați TOFFEE DOR CARAMEL cu frișcă.
COMPOZIȚIA FINALĂ

Decupați capacul eclerului, întindeți un strat subțire de PRALIN DELICRISP CARAMEL FLEUR DE SEL la baza acestuia apoi puneți cu poșul crema de caramel până coaja de ecler este plină. Decorați cu crema decor caramel și TOFFEE DOR CARAMEL în mijloc.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!