JOFFRE CAKE CU PORTOCALE

JOFFRE CAKE CU PORTOCALE

BLAT
 
GENOISE CHOCO 150g
Apa 30g
Oua intregi - la temperatura camerei 100g
 
  •  Mixați toate ingredientele timp de 10 minute, folosind telul pe viteza medie.
  •  Turnați compoziția ı̂n tava prevăzută cu hârtie de copt, la o grosime de 3 mm și coaceți 5-6 minute la 200°C, cu trapa ı̂nchisă
  •  Lăsați să se răcească și acoperiți cu folie de plastic pentru a evita uscarea si păstrați la frigider până la utilizare

INSERTIE DE PORTOCALE
 
CESARIN - Variegato portocale si piersici 200g
Apa rece 15g
Gelatina pudra 5g
 
  • Dizolvați gelatina ı̂n apă.
  •  Adăugați peste CESARIN - Veriegato portocale si piersici, ı̂ntindeți peste blat și congelați.

CREMA JOFFREE
 
Unt - topit pana se depune pe fundul cratitei 100g
Galbenus de ou 70g
Albus de ou 135g
Zahar 120g
MORELLINA BITTER 350g

Intr-o cratita puneti untul la topit pana se depune pe fundul oalei, din galbenusul de ou impreuna cu untul topit se face o maioneza. Albusul de ou si zaharul se spumeaza pana la consistenta bezelei. Se amesteca maioneza de galbenus, bezeaua din albus si MORELLINA BITTER.
SIROP
 
Apa 100g
Albus ou 50g
Coniac 10-15g

COMPOZITIA FINALA
 
Peste blatul de la baza insiropeaza cu sirop in care s-a adaugat coniac si se intinde un strat subtire de insertie, se toarna jumatate din crema de ciocolata, se pune al doilea blat, se insiropeaza cu sirop in care s-a adaugat coniac, se intinde al doilea strat de insertie si se toarna a doua parte de crema. Se congeleaza si se decoreaza in functie de preferinte.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!