| ­čÜÜ Livrare GRATUIT─é la comenzile peste 450 lei |

JOFFRE CAKE CU PORTOCALE

JOFFRE CAKE CU PORTOCALE

BLAT
 
GENOISE CHOCO 150g
Apa 30g
Oua intregi - la temperatura camerei 100g
 
  •  Mixat╠Ži toate ingredientele timp de 10 minute, folosind telul pe viteza medie.
  •  Turnat╠Ži compozit╠Žia ─▒╠én tava prev─âzut─â cu hârtie de copt, la o grosime de 3 mm s╠Ži coacet╠Ži 5-6 minute la 200°C, cu trapa ─▒╠énchis─â
  •  L─âsat╠Ži s─â se r─âceasc─â s╠Ži acoperit╠Ži cu folie de plastic pentru a evita uscarea si p─âstrat╠Ži la frigider pân─â la utilizare

INSERTIE DE PORTOCALE
 
CESARIN - Variegato portocale si piersici 200g
Apa rece 15g
Gelatina pudra 5g
 
  • Dizolvat╠Ži gelatina ─▒╠én ap─â.
  •  Ad─âugat╠Ži peste CESARIN - Veriegato portocale si piersici, ─▒╠éntindet╠Ži peste blat s╠Ži congelat╠Ži.

CREMA JOFFREE
 
Unt - topit pana se depune pe fundul cratitei 100g
Galbenus de ou 70g
Albus de ou 135g
Zahar 120g
MORELLINA BITTER 350g

Intr-o cratita puneti untul la topit pana se depune pe fundul oalei, din galbenusul de ou impreuna cu untul topit se face o maioneza. Albusul de ou si zaharul se spumeaza pana la consistenta bezelei. Se amesteca maioneza de galbenus, bezeaua din albus si MORELLINA BITTER.
SIROP
 
Apa 100g
Albus ou 50g
Coniac 10-15g

COMPOZITIA FINALA
 
Peste blatul de la baza insiropeaza cu sirop in care s-a adaugat coniac si se intinde un strat subtire de insertie, se toarna jumatate din crema de ciocolata, se pune al doilea blat, se insiropeaza cu sirop in care s-a adaugat coniac, se intinde al doilea strat de insertie si se toarna a doua parte de crema. Se congeleaza si se decoreaza in functie de preferinte.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!