Joybase Premium Fruit 100
Baza alba bogata in fibre, ideala pentru a prepara un sorbet sau inghetata de fructe excelente, care vor fi marcate de o structura corpolenta chiar daca utilizati o cantitate mica de fructe. Garanteaza o textura excelenta, cremoasa si moale a inghetatei, care se dovedeste a fi stabila la temperaturi negative in fereastra de congelare. In plus, este perfecta pentru crearea de sorbete alcoolice. Conceputa atat pentru prepararea la cald, cat si la rece.
Adaugati JOYBASE PREMIUM FRUIT 100 in zahar, turnati treptat pudra in apa si amestecati cu un blender de mana pana se disperseaza complet; adaugati pasta de aroma dorita si lasati amestecul sa se odihneasca. Apoi, fie pasteurizati-l la 85°C, fie puneti-l direct in congelatorul de cantitati mari. Inchideti punga cu grija dupa fiecare utilizare.
Dozaj:
Joybase Premium Fruit 100: 100 g
Zahar: 270 - 300 g
Apa: 1 L
Joypaste (pasta aromatizanta): 80 - 120 g