Durata de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Laptele condensat este recomandat pentru consum direct, adaos in bauturi calde, sau ingredient in prepararea prajiturilor si torturilor.
Laptele condensat cunoscut si sub denumirea de lapte condensat indulcit este un produs lactic din care a fost scoasa o mare parte din apa sa pentru a-l conserva. Procesul implica reducerea continutului de apa din lapte si adaugarea de zahar, ceea ce il face mai dulce si mai gros decat laptele obisnuit.
Laptele condensat poate fi folosit in numeroase retete dulci, sau deserturi, precum prajituri, budinci, inghetata, fudge, sosuri dulci, cafea, sau ceai, dar si in anumite preparate culinare. Laptele condensat are o culoare alba ivoire si o textura vascoasa, omogena ce permite intinderea lui. In timpul depozitarii pot aparea mici sedimente de lactoza. Gust dulce, clasic de lapte.
Ingrediente: lapte integral (55% dupa condensare), zahar-zaharoza (45%), grasime din lapte minimum 8%, materie uscata din lapte fara grasimi 20%.
Greutate: 1 Kg