Indicatori:
Ideal pentru: Torturi, Praline, Eclere, Choux-uri, Acoperire
Durata de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Crema de ciocolata alba potrivita pentru acoperit torturi si prajituri, dar de altfel se comporta foarte bine si la congelare.
Se preteaza perfect la adaugarea de arome, trebuie doar sa va dezlantuiti creativitatea.
Gama de produse include ciocolata alba, ciocolata cu lapte, ciocolata neagra.
Cum se foloseste?
ACOPERIRE:
Incalziti Chocosmart Ciocolata Alba la o temperatura de 32-35°C intr-un cuptor cu bain-marie, sau cu microunde (400-500W), amestecati si turnati direct in produs. Pentru a obtine o acoperire uniforma, va recomandam sa agitati usor produsele pe un suport adecvat si sa nu folositi o spatula. Pentru acoperire partiala, scufundati produsele in produsul topit. Pentru a aroma cremele, trebuie doar sa adaugati uleiuri sau creme pe baza de ulei (crema de alune, crema de cafea) la produsul topit si amestecati cu grija (nu folositi arome pe baza de apa).
FRISCA:
Lasati Chocosmart Ciocolata Alba sa ajunga la temperatura camerei (20-22°C) si apoi bateti intr-un mixer echipat cu paleta la viteza medie pentru scurt timp pana cand volumul s-a dublat. Suprasolicitarea produsului in mixer, din cauza incalzirii excesive a acestuia, poate compromite volumul final al frisca. Daca doriti sa aromatizati produsul, va recomandam sa adaugati uleiuri, sau creme pe baza de ulei (crema de alune, crema de cafea) la produs inainte de inceperea procesului de mixare (nu folositi arome pe baza de apa).
UMPLUTURI:
Frisca obtinuta cu Chocosmart Ciocolata Alba, asa cum este descrisa mai sus si utilizata fie ca atare, fie aromatizata dupa gust, poate fi folosita ca o umplutura excelenta de praline rafinate. Pentru aceasta utilizare, produsul poate fi folosit si fara mixare: doar se incalzeste la bain-marie, sau la cuptorul cu microunde (400-500W) la o temperatura de 32-34°C.
Textura: Mata, Fina
Alergeni: Lapte, Soia
Poate prezenta urme de: Nuci
Greutate: 5 Kg