Durata de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Mix sub formă de pudră cu gust de iaurt (conține pudră de iaurt), special conceput pentru obținerea produselor reci de mousse, bavareze și deserturi la pahar.
Rapid și ușor de utilizat în procesul rece, este un înlocuitor excelent pentru foaia de gelatină.
Mai mult decât atât, specialitățile obținute prin utilizarea produselor LILLY rămân nealterate de înghețarea sau tăierea produsului finit.
LILLY NEUTRAL poate fi folosit ca și stabilizator pentru crema vegetală adăugând 50g/L înainte de batere, este recomandat să reduceți cantitatea de zahăr la 20g/L.
Instrucțiuni de utilizare: LILLY YOUGHURT și CHEESE-KAESE:
LILLY g 200
Apa g 500
Frisca neindulcita g 500/600 (in functie de tipul de produs, vedeti pe pachet)
Bateti LILLY impreuna cu apa cu un tel, iar apoi adaugati cu grija frisca neindulcita.
Instructiuni de utilizare a produsului pentru obtinerea mousse-ului de ciocolata (cu ciocolata veritabila):
RENO ciocolata (neagra, cu lapte sau alba) 600 g
Crema lichida 300 g
Frisca (adaugat 100 g LILLY NEUTRAL) 700 g
Topiti ciocolata la 45-50°C, adaugati ciocolata cremei lichide si amestecati pana cand o crema ganas moale si omogena este obtinuta. Incorporati crema ce tocmai a fost batuta in compozitie prin amestecare.
Pentru a obtine consistenta ideala de mousse, va sugeram sa nu bateti crema pana la final si sa o adaugati in compozitie de doua ori la intervale diferite de timp.
Beneficii: Rezistență la îngheț, garantată, netedă; Rapid și ușor de utilizat în procesul rece
Ideal pentru: Bavareze, mousse, semmifreddi, desert la pahar
Greutate: 1 Kg