În perioada 30.04-06.05 nu se vor face livrări. Ultimele comenzi se vor procesa și expedia LUNI 29.04 până la ora 14:00. Vă mulțumim pentru înțelegere! Cin Grup vă urează Paște Fericit! 🐇🐣
Spray pe baza de unt de cacao, perfect pentru mousse, entremet si produse congelate. Tubul trebuie utilizată la o temperatură nu mai mare de 35°C și menținută la o temperatură de cel puțin 25°C. Agitați bine înainte și în timpul utilizării.
Pulverizați uniform cu presiuni mici un strat subțire și omogen păstrând o distanță de aproximativ 50 cm de suprafața înghețată. Păstrați spray-ul cât mai vertical posibil. Păstrați duza întotdeauna curată. Evitați suprasolicitarea.
Lăsați-l să se usuce și repetați operația dacă este necesar.
Timpul recomandat de priză înainte de consum este de 1 oră.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.