Cauta

Image Alt
  /  Rețete   /  Mix pentru Macarons
Mix pentru Macarons

Mix pentru Macarons

Vă invităm să descoperiți o rețetă interesantă și gustoasă folosind doar un mix pentru Macarons. Rețeta este ușor de folosit și la îndemâna oricui.

 

Ingrediente:

 

Delimacaron Irca: 1000g

 

Apă: 200g

 

Mod de preparare:

Mixați în mixerul planetar cu fluture la viteză mare timp de 5 minute. Dresați cu poșul pe hârtie de copt (așezată în tava de coacere), sau pe covorașele de silicon, discuri de mărimea dorită.
Așteptați până se formează o crustă. Timpul de așteptare este relativ și depinde de umezeala și căldura ambientală: minim 10 minute, maxim 1 oră.
Coaceți 15-18 minute la 150°C (dacă folosiți cuptor cu vatră, țineți supapa deschisă).
Lăsăți să se răcească bine (ideal ar fi să se usuce de pe o zi pe alta), puneți crema ganaj (recomandam ganaj pe bază de apă pentru a permite cojilor de macarons să se rehidrateze).
Păstrați în frigider.

 

Sfaturi:

Se poate colora direct aluatul crud folosind coloranți hidrosolubili (colorgel de la Modecor). Colorantul se adaugă la finalul mixării în planetară. Colorantul trebuie diluat în apă în prealabil având grijă să scădeți din rețetă cantitatea respectivă de apă.

– cojile de macarons se pot păstra pentru mai multe zile:

 

  • în pungi de plastic închise ermetic

 

  • congelate.

– puteți micșora temperatura cuptorului și mări timpul de coacere pentru a usca și mai tare cojile de macaron; în acest fel obțineți un timp de conservare mai lung.

– înainte de a pune ganajul și de a uni cojile, este recomandat sa presați ușor interiorul cojii pentru a crea mai mult spațiu cremei.

 

Sperăm ca această rețetă să vă ajute în preparea delicioaselor Macarons.

 

Descoperiți mai multe produse din gama Horeca accesând link-ul: https://cingrup.ro/categorie-produs/materii-prime/horeca/

 

 

 

 


 

 

 

Leave a Comment

Solve : *
19 × 5 =