Cauta

Image Alt
  /  Rețete   /  Bee Sting Cake

Bee Sting Cake

“Bee sting” este o prajitură nemțească ce are la bază un blat cu drojdie și este umplută cu o cremă de vanilie. Însă atracția principală a prajiturii este toppingul de migdale.

Ingrediente pentru tavă 60x40cm

Ingrediente aluat:

Făină de grâu: 10.000 g

VORTELLA-X-Plus-Backkrem: 3.000 g

Sare: 150 g

Lapte praf: 500 g

Drojdie: 900 g

Ouă întregi: 750 g

Apă (depinde de cantitatea de făină): cca 4.000 g

Total: 19.300 g Aluat

Mod de preparare aluat:

Frământați cu grijă toate ingredientele pentru aprox. 2-6 minute.

Temeperatura aluatului: 26°-28°C
Timp de verificare a aluatului: aprox. 15-20 minute

 

Ingrediente Mix:

Aluat Bee Sting: 6.300 g

Migdale granulate: 1.400 g

Fulgi de migdale: 1.400 g

Total: 9.100 g Mix Bee Sting

Mod de preparare Mix:

Amestecați toate ingredientele.

 

 

 

Ingrediente umplutură:

Apă: 15.000 g

Smântână pudră: 6.000 g

VORTELLA-Premium-Creme: 5.250 g

VORTELLA K100 Fertig-Krem: 5250 g

Total: 31.500 g Umplutură Bee Sting

 

Bee sting filling: 

Se amestecă praful de smântână cu apă și se bate cu crema de margarină VORTELLA-Premium-Creme și VORTELLA K100 Fertig-Krem.

 

Preparare:

Se cântărește aluatul pentru 14 bucăți (1.350g). Întindeți aluatul subțire cu apă și presărați 650g amestec de mix Bee Sting.

Temeratură coacere: 220°C

Timp coacere: aprox. 13 minutes

După coacere și răcire, umpleți tortul cu umplutura mix Bee Sting.

 

 


 

 

 

Leave a Comment

Solve : *
30 − 29 =