Cauta

Image Alt
  /  Patiserie

Patiserie

Premix-uri și decor

Brownies Cioco: Premix Brownies cu ciocolată neagră extrafină

Cioco Souffle: Lava Cake

Ciabatta: Specialiate Ciabatta

Creme Brulee: Premix pentru Creme Brulee

Mix Gogoși

Mix Pancake: Mix clătite

Sfrulla Cioco: Premix pentru pandișpan ciocolată

Pizza Mix: sos pizza

Lilly Caramel: Premix bavareze, mousse, semifredo

Lilly Cheese (Brânză): Premix bavareze, mousse, semifredo

Lilly Ciocolată: Premix bavareze, mousse, semifredo

Lilly Fructul Pasiunii: Premix bavareze, mousse, semifredo

Lilly Fragola (Căpșuni): Premix bavareze, mousse, semifredo

Lilly Lampone (Zmeură): Premix bavareze, mousse, semifredo

Lilly Limone: Premix bavareze, mousse, semifredo

Lilly Mango: Premix bavareze, mousse, semifredo

Lilly Neutral: Premix bavareze, mousse, semifredo

Lilly Pere: Premix bavareze, mousse, semifredo

Lilly Stracciatella: Premix bavareze, mousse, semifredo

Lilly Tiramisu: Premix bavareze, mousse, semifredo

Lilly Yogurt: Premix bavareze, mousse, semifredo

Top Cream: Premix pentru cremă instant la rece

Top Meringue: Mix pentru bezea

Delimacaron: Preparat complet pentru macaron

Avoletta: Mix pudră formată din migdale 50% și zahăr, folosit în special pentru crearea de Macarons

Aluat fraged

Coji Rotunde Medii 

Coji Rotunde Micro 

Coji Tarte Mari 

Coji Bărcuțe

Coji Bărcuțe Cacao

Coji Cacao 45X45mm

Coji Pătrate 45X45mm

Coji Rotunde Cacao

Rectangolo Cacao

Cannoli siciliani

Cannoli Glasate 

Cannoli Con Micro 

Cannoli Siciliene Mignon/ Grandi 

Cannoli Micro 

Foietaj

Conuri Glasate 

Cupe Flori Alune (Cestini) 

Rulou cu Alune Granulate 

Rulou Cacao 

Cupe Flori Fistic (Cestini) 

Vol-Au-Vent 

Vol-Au-Vent Mignon

Coșulețe Foietaj Mici 

Bigne

Macarons

Macarons Asortate