Indicatori:
Ideal pentru: Eclere, Choux-uri, Acoperire, Torturi, Praline
Continut: 18% Ciocolata cu Lapte
Durata de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Chocosmart Ciocolata cu Lapte este o crema fina anhidra cu 18% ciocolata cu lapte potrivita pentru glasat.
Este ideala pentru glazurarea torturilor, eclerelor, tartelor, torturilor Sacher, torturilor de inghetata, etc.
Se potriveste si pentru glazurare, avand urmatoarele caracteristici:
Cremele Chocosmart, spumate intr-un mixer planetar, pot inlocui cremele de unt, sau cremele ganache si bineinteles, permit adaugarea esentei de aromatizare favorita.
Cum se foloseste?
ACOPERIRE:
Incalziti Chocosmart Ciocolata cu Lapte la o temperatura de 32-35°C intr-un cuptor cu bain-marie, sau cu microunde (400-500W), amestecati si turnati direct in produs. Pentru a obtine o acoperire uniforma, va recomandam sa agitati usor produsele pe un suport adecvat si sa nu folositi o spatula. Pentru acoperire partiala, scufundati produsele in produsul topit. Pentru a aroma cremele, trebuie doar sa adaugati uleiuri sau creme pe baza de ulei (crema de alune, crema de cafea) la produsul topit si amestecati cu grija (nu folositi arome pe baza de apa).
FRISCA:
Lasati Chocosmart Ciocolata cu Lapte sa ajunga la temperatura camerei (20-22°C) si apoi bateti intr-un mixer echipat cu paleta la viteza medie pentru scurt timp pana cand volumul s-a dublat. Suprasolicitarea produsului in mixer, din cauza incalzirii excesive a acestuia, poate compromite volumul final al frisca. Daca doriti sa aromatizati produsul, va recomandam sa adaugati uleiuri, sau creme pe baza de ulei (crema de alune, crema de cafea) la produs inainte de inceperea procesului de mixare (nu folositi arome pe baza de apa).
UMPLUTURI:
Frisca obtinuta cu Chocosmart Ciocolata cu Lapte, asa cum este descrisa mai sus si utilizata fie ca atare, fie aromatizata dupa gust, poate fi folosita ca o umplutura excelenta de praline rafinate. Pentru aceasta utilizare, produsul poate fi folosit si fara mixare: doar se incalzeste la bain-marie, sau la cuptorul cu microunde (400-500W) la o temperatura de 32-34°C.
Textura: Fina, Mata
Alergeni: Soia, Lapte
Poate prezenta urme de: Nuci
Greutate: 5 Kg